Ξεκίνησε από το χρήστη

angelos

Ποιο είναι το καλύτερο ελληνικό τυρί;

7256
18
0
  • angelos

    Πείτε μας ποιο θεωρείτε ότι είναι το καλύτερο ελληνικό τυρί μαζί με τον τόπο προέλευσής του και τον παραγωγό του, αν τον γνωρίζετε.
  • Pavlos_Sfikakis

    Apo ta kalitera ellinika lefka tiria einai kata tin gnomi mou, to xloro Santorinis.. Exei poli kali geusi kai teleia yfi... To exo vrei sto estiatorio Milos stin Athina kai stin Selini stin Santorini.. Episis i klassiki feta Kefalonias..
  • Elpidasid

    κατά τη γνώμη μου το καλύτερο ελληνικό τυρί είναι η γραβιέρα Τήνου! έχει απλά απίστευτη γεύση !
    blog elpida
  • geokon

    Σαν Μιχάλη από τη Σύρο. Δυσεύρετο και ακριβό, αλλά τόσο νόστιμο. Πικάντικο και πλούσιο. Νομίζω παράγεται από την τοπική ΒΙΟΣΥΡ με ντόπιο γάλα.
  • marettuccia

    Εγώ θα πω ότι είναι η γραβιέρα Κρήτης όχι μόνο γιατί είναι το καλύτερο αλλά και γιατί είναι προϊόν της Κρήτης και όλοι ξέρουμε ότι ο,τιδήποτε κρητικό είναι και το καλύτερο εξ' ορισμού!
  • zuccha1

    Tha symfoniso oti ena apo ta kalytera ellinika tyria einai to San Michalis tis Syrou. Apo gravieres nomizo oti pio nostimi einai tis Naxou, xoris avto na simainei oti kai oi ypoloipes ELLHNIKES (kai oxi sygkekrimena mono oi kritikes agapiti/e marettuccia) den einai nostimes.
    Os pros ti geta, nomizo i Kefalonias einai i pio pikantiki kai nostimi.
  • eltet

    Κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας!!!
  • procer

    Λαδοτύρι Λέσβου!Ολοι σχεδόν οι παραγωγοί διατηρούν πολύ υψηλό ποιοτικό επιπεδο και η γεύση του δεν αλλάζει σημαντικά από τυροκομείο σε τυροκομείο.
  • xrysakidi

    Για μένα το καλύτερο τυρί είναι η γραβιέρα Κρήτης.
    Πιο συγκεκριμένα η γραβιέρα
    από έναν
    παραγωγό
    τυριού στα Ανώγεια (Μπάμπης Σταυρακάκης)
  • eydokia

    λαδοτύρι ζακύνθου .κρασοτύρι κώ , της κώ θα τοβρείτε στην αγορά αλλά της ζακύνθου
    το καλό μόνο απο εκεί.
  • perrakas

    ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΤΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΔΟΤΥΡΙ ΜΥΤΙΛΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΑ.....
  • brownsugar

    γραβιέρα Κρήτης και κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας .
  • elliniki_paragogi

    Από πού να ξεκινήσουμε και πού να τελειώσουμε; Γραβιέρα Νάξου 12μηνης ωρίμανσης για αρχή! Κεφαλοτύρι Λασιθίου ή Ρεθύμνου, φέτα από τον Παρνασσό ή τις πλαγιές του Ολύμπου (Ελασσώνα κλπ), καπνιστό Βερμίου... ο κατάλογος είναι μακρύς!
  • davinci

    ean ke ime katikos tinou to kalitero tyri makrothen ke me pikantiki statheri geysi pou tha mporouse arista na stathi dipla se ksena akriba tiria eine h graviera naksou