Ξεκίνησε από το χρήστη

gefsitelia

Γλυκό με αγνά υλικά ή έτοιμο μίγμα?

1922
3
0
  • gefsitelia

    Εμπιστεύεστε τα ζαχαροπλαστεία ως προς την ποιότητα των γλυκών τους? Μπορείτε να ξεχωρίσετε από την γεύση ποιο χρησιμοποιεί αγνές πρώτες ύλες και ποιο έτοιμα μίγματα (σκόνες)? Θα θέλαμε να μάθουμε την άποψη σας!
  • food

    Πιστεύω οτι δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης.Είναι σχεδόν αυτονόητο πως στις μεγάλες ποσότητες που έχουν τα ζαχαροπλαστεία χρησιμοποιούν μίγματα.Προσωπικά προτιμώ να γευτώ ένα γλυκό σ'ένα εστιατόριο που έχει φτιαχτεί με φρέσκα υλικά.Α! και κάτι άλλο..Γιατί ρε παιδιά στις εποχές που ζούμε να πληρώσω χρυσή μια πάστα;Μήπως πρέπει να προσαρμοστείτε;
  • htsopelas

    σίγουρα κάποια ζαχαροπλαστεία εχουν πολυ χαλια υλικά οπως για παράδειγμα της γειτονιάς μου που καθε φορα μου προκαλεί αναγούλες απο την υπερβολική ζάχαρη. παντως συμφωνω οτι καποια καλα εστιατόρια εχουν πολυ καλύτερη ποιότητα γλυκων.
  • htsopelas

    και για να συμπληρώσω το παραπάνω που έλεγα, πολλές φορές πξηγαίνω στο εν λόγω εστιατόριο μόνο και μόνο για να γευτώ το γλυκό τους!






    Αγαπημένες σελίδες: | πόρτες ασφαλείας |